Re: F13 and adobe flash

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



> Tom Horsley wrote:
> 
>> On Mon, 31 May 2010 13:41:13 -0500
>> Gregory P. Ennis wrote:
>> 
>>> Adobe flash seems to be installed properly, but the youtube videos will
>>> not function properly.  Any body have a solution for this?
>> 
>> I did a clean install of f13 and video works fine for me. You
>> might want to try creating a brand new user and see if it
>> can play video, may be something incompatible leftover
>> in ~/.mozilla.
>> 
>> There was also a mysterious problem I had when I made /home
>> be a symlink. Some firefox stuff wouldn't work. I changed it
>> to use a bind mount instead and all was well.
> 
> Install chrome, AFAIK it has flash builtin.  On youtube, use html5 anyway.
> 
> [google-chrome]
> name=google-chrome
> baseurl=http://dl.google.com/linux/rpm/stable/x86_64
> enabled=1
> gpgcheck=1
> 
> Neal,
> 
> I already have xorg-x11-drv-openchrome-0.2.904-2.fc13.i686 installed.  I
> was under the impression that html5 did not work with firefox :
> 
http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=0aa3175f8fbb924a&hl=en
> 
> Thanks for your response!!!!
> 
> Greg
> 
> 
xorg-x11-drv-openchrome-0.2.904-2.fc13.i686 has nothing to do with google 
chrome, that's an X11 driver.

OTOH, I have the same problem as you.  flash isn't working for me either.  
Did under F12.
----------------------------

Nael.... thanks for the information.  Sorry it does not work for you too, but it does make me feel a little better :)

-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux