Re: expunge in evolution is no longer working-CORRECTION

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Fri, 2010-02-12 at 19:28 -0700, Craig White wrote:
> On Sat, 2010-02-13 at 03:31 +0200, Gilboa Davara wrote:
> > On Fri, 2010-02-12 at 19:31 -0430, Patrick O'Callaghan wrote:
> > >         
> > > BTW the OP didn't say whether his mail is on an IMAP server or not. This
> > > could possibly be relevant.
> > > 
> > > poc
> > 
> > I doubt it.
> > I'm on POP3 (Google) and I've seen this bug one why or the other since
> > F10...
> > Move emails between folders sufficient times and you'll trigger it. No
> > exceptions.
> ----
> I've been using evolution continually since RH 8.0 and IMAP (my own
> server) exclusively and I have never had this problem. I ceased using
> POP3 sometime in the late 90's.
> 
> I have moved thousands (if not hundreds of thousands) of e-mails between
> folders and have never had this problem.
> 
> Your comment of 'No exceptions' simply is untrue.
> 
> Craig

OK.
Most likely this bug is less inclined to hit IMAP users due to the
different usage of the local mail folders.
Never the less - Google and the original bug report seems to suggest
that this bug also hits IMAP users.

Anything else?

- Gilboa

-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux