Re: tape installation

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Tue, 2003-12-02 at 23:48, Stefano wrote:
> Hello there.
> 
> I'm a Linux newbie, and I decided to start from Fedora. So I've installed
> FC1 and everything works fine.
> 
> Today I've added an adaptec AH2904 SCSI card with an attached external DEC
> TZ87 DLT tape drive.
> During the reboot the operating system told me that a new scsi controller
> was detected.
> 
> The scsi card and the tape drive seems to be installed correctly, but the
> tape drive doesn't work.
> When I try
> mt -f /dev/st0 status
> I get "No such device or address" error.
> 
> To make the tape work I need to issue a "modprobe aic7xxx" command manually.
> After that the tape works.
> When I reboot the machine the tape doesn't work anymore, and I need to issue
> the modprobe command again.
> 
> How can I make the tape working across reboots?
> 
> Thanks in advance
> Stefano
> 
> 
> --
> fedora-list mailing list
> [email protected]
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 

You can edit your /etc/rc.d/rc.local file and add the modprobe aic7xxx
to the next line of that file and save it. Then when you reboot that
driver is loaded.

I had to do that for the RAW1394 driver to reload on reboots.

Wolf





[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]
  Powered by Linux