Re: tape installation

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



----- Original Message ----- 
From: "Tarjei Knapstad" <[email protected]>
To: "Fedora" <[email protected]>
Sent: Tuesday, December 02, 2003 2:07 PM
Subject: Re: tape installation


> On Tue, 2003-12-02 at 13:48, Stefano wrote:
> > Hello there.
> >
>
> <snip>
>
> >
> > To make the tape work I need to issue a "modprobe aic7xxx" command
manually.
> > After that the tape works.
> > When I reboot the machine the tape doesn't work anymore, and I need to
issue
> > the modprobe command again.
>
> Try adding the following line to /etc/modules.conf :
>
> alias scsi_hostadapter aic7xxx
>
> Cheers,
> --
> Tarjei
>

Tarjei,
thanks for your reply, but my modules.conf already have that line. Here's my
modules.conf:

alias eth0 3c59x
alias usb-controller usb-uhci
alias scsi_hostadapter aic7xxx


And here is my lsmod output:
Module                  Size  Used by    Not tainted
parport_pc             19076   1  (autoclean)
lp                      9060   0  (autoclean)
parport                37056   1  (autoclean) [parport_pc lp]
autofs                 13364   0  (autoclean) (unused)
3c59x                  31280   1
floppy                 58012   0  (autoclean)
sg                     36492   0  (autoclean)
st                     31692   0  (autoclean)
scsi_mod              108168   2  [sg st]
microcode               4700   0  (autoclean)
keybdev                 2976   0  (unused)
hid                    24708   0  (unused)
usb-uhci               26380   0  (unused)
usbcore                79168   1  [hid usb-uhci]
mousedev                5556   1  (autoclean)
input                   5888   0  (autoclean) [keybdev hid mousedev]
ext3                   71300   2
jbd                    52084   2  [ext3]


Any ideas?




[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux