Re: Intel Sound DOA

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On 07/01/2009 11:36:05 AM, Shannon McMackin wrote:
> On 07/01/2009 01:15 PM, [email protected] wrote:
> > Configuring sound has become more a elusive challenge than
> > diagnosing Ann Coulter's neuroses.
> >
> > Including KDE, I must have six or more different volume
> > controls/mixers and futzers. These days, configuring a mail
> > server or getting lighttpd to cooperate with Drupal are less
> > esoteric endeavors than trying to listen to a video on
> > Youtube.
> >
> > Last night everything worked. This morning, system sounds
> > worked. After trying to get sound from video with the
> > innumerable sliders, boxes and UI's now nothing works.
> >
> > Audio device: Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD
> > Audio Controller (rev 03)
> >
> > Any suggestions? I checked with Sarah Palin's office and
> > the potential for divine intervention seems limited.
> Did you try the alsamixer -c0 fix and increase the volume there?
> 
> That worked for me with my Intel device...
> 
What does 'cat /proc/asound/version' say?




-- 
fedora-list mailing list
[email protected]
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux