Re: F14 problem mounting NFS file system

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



Nice done, wasn't even able to think about it yet :)

2011/2/9 Michael Eager <[email protected]>
Michael Eager wrote:
> Hi --
>
> I have recently installed F14 (2.6.35.10-74.fc14.x86_64) under
> VMware 6.5.  (The host is F10.)  I have a couple mounts from
> NFS servers, all of which seem pretty unremarkable and which
> work without problem on other VMs.
>
> Mounting the NFS file systems seems to work correctly, without
> any errors.  When I try to "cd" into the mount point, or run
> "ls <mount point>" the command freezes until killed.
>
> There's nothing in /var/log/messages to give any clue about
> what is happening.

Resolved:  The NIC in the VM was configured with jumbo frames
(MTU=9000), as was the server.  When I reset this to the
default (MTU=1500), I'm able to see the mounted file systems.

--
Michael Eager    [email protected]
1960 Park Blvd., Palo Alto, CA 94306  650-325-8077
--
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines



--
Thierry Vanden Broucke
Linux User - 415586
Oracle ID - SR3276201
Oracle Database 10G Certified Associate
Oracle Application Server 10G Certified Associate
Bachelor of Information Systems - FIB
Cel. +55 71-9158-3495

-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux