Re: GoogleEarth segfault [SOLVED]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Wed, 2010-02-24 at 16:08 -0500, Matthew Saltzman wrote: 
> On Wed, 2010-02-24 at 20:59 +0100, Sjoerd Mullender wrote: 
> > On 2010-02-24 18:53, Matthew Saltzman wrote:
> > > I installed the latest GoogelEarth 5.1.3533 from the .bin file (over the
> > > top of an older version that I never got working either), ran restorecon
> > > on the library directory.  SElinux stopped complaining about violations
> > > after that, but googleearth still segfaults.
> > > 
> > > This is 64-bit F12 with the nvidia drivers from rpmfusion.
> > > 
> > > Anybody with similar experiences?  Hints?
> > > 
> > > TIA.
> > > 
> > > 
> > 
> > Try running /sbin/ldconfig as root.  That was the solution to a similar
> > sounding problem I had.  The problem is that ldconfig wasn't run
> > automatically when the nVidia stuff was installed.
> 
> No joy.  But thanks for the suggestion.

It all came down to missing i686 libs:

http://bigjim-network.be/2009/06/24/google-earth-on-fedora-11-64-bit/

> 
> > 
> > 
> 

-- 
                Matthew Saltzman

Clemson University Math Sciences
mjs AT clemson DOT edu
http://www.math.clemson.edu/~mjs
-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux