Re: F12: Another Pulseaudio "No Sound" problem

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Thu, Feb 25, 2010 at 1:41 AM, Tony Nelson
<[email protected]> wrote:
> On 10-02-24 23:07:41, Don Levey wrote:
>> I've been reading with interest the problems with PulseAudio since
>> F12
>>
>> came out, and I find myself in a similar situation (none of the
>> previously offered solutions seem to have helped).
>  ...
>
> You don't mention:
>
> /etc/pulse/daemon.conf:flat-volumes = no


Could those settings have something to do with the fact I can't ouput
sound to my TV?

README-pulse says:

There are two plugins in the suite, one for PCM and one for mixer control. A
typical configuration will look like:

    pcm.pulse {
        type pulse
    }

    ctl.pulse {
        type pulse
    }

Put the above in ~/.asoundrc, or /etc/asound.conf, and use "pulse" as device
in your ALSA applications. For example:

    % aplay -Dpulse foo.wav
    % amixer -Dpulse


 ===============


I have /etc/asound.conf:

# Place your global alsa-lib configuration here...
#

@hooks [
        {
                func load
                files [
                        "/etc/alsa/pulse-default.conf"
                ]
                errors false
        }
]
/etc/asound.conf (END)
___________________________________________________________
-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux