Re: Extremely slow web page loading to only 1 site ?

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On 8 February 2010 23:41, Linuxguy123 <[email protected]> wrote:
> On Mon, 2010-02-08 at 15:38 -0600, Steven Stern wrote:
>> On 02/05/2010 06:33 PM, Linuxguy123 wrote:
>> > This has me scratching my head.
>> >
>> > My access to www.rv.net is extremely slow.  With both Konqueror and
>> > Firefox.  And yet others say they have good access times.
>> >
>>
>> It sucks a big time from Chicago on Comcast.
>>
>> $ time curl 'http://www.rv.net'>/dev/null
>>   % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time
>> Current
>>                                  Dload  Upload   Total   Spent    Left
>> Speed
>> 100 37271    0 37271    0     0    565      0 --:--:--  0:01:05 --:--:--
>>   542
>>
>> real  1m5.967s
>> user  0m0.014s
>> sys   0m0.031s
>
> Hate to burst your bubble, but this looks like a Linux problem.
>
> I get the same speed you do loading rv.net.  But it loads instantly on
> my wife's laptop with Vista and IE.  Instantly.  Same network, same
> wireless router.
>
> Can you guys test access speeds on your networks with a Windows
> computer ?

No, but can you test access speed with Firefox and Vista to confirm it
isn't a Firefox problem.

--
Sam
-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux