Re: HDMI-connected flat panel keeps blanking

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Sat, 28 Nov 2009, Tom Horsley wrote:

> On Fri, 27 Nov 2009 22:33:40 -0500 (EST)
> Robert P. J. Day wrote:
>
> > the setup seems correct, except for the persistent blanking.
> > thoughts?
>
> I went through that for years thinking it was an ATI driver problem,
> but finally found it was the display itself (in my case a
> Westinghouse Digital HDTV monitor). I found if I used a different
> input on the monitor, the blanking went away.

  ok, i guess i can try another display.  curiously, i've connected
the same display to the output of my beagleboard, and the splash
screen of the u-boot bootloader shows up crisp and solid.  and stays
there.

rday

p.s.  the beagle board (beagleboard.org) has an HDMI-format output
*connector*, but outputs only DVI-D.  i was simply pointing out that
*that* signal has no trouble on that display.

--

========================================================================
Robert P. J. Day                               Waterloo, Ontario, CANADA

            Linux Consulting, Training and Kernel Pedantry.

Web page:                                          http://crashcourse.ca
Twitter:                                       http://twitter.com/rpjday
========================================================================

-- 
fedora-list mailing list
[email protected]
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux