Problem with using wireless usb adapter

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



I'm having some trouble getting internet/ssh working over
a Linksys wireless usb adapter -- model WUSB54GSC.

I did get it working one time, but don't know why or if
I did something to make it work.  I see the access
point I want to use and connect to it.  That seems to work.
Then iwconfig reports

lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

wlan2     IEEE 802.11bg  ESSID:"brian"
          Mode:Managed  Frequency:2.432 GHz  Access Point: 00:1C:10:3B:06:97
          Bit Rate=36 Mb/s   Tx-Power=14 dBm
          RTS thr=2347 B   Fragment thr=2346 B
          Link Quality=57/100  Signal level=57/100
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0

But bringing up a URL or ssh'ing to another machine doesn't work.
I'm using Fedora 12.  If I use an ethernet cable instead of the
wireless, everything works fine.  Any ideas on what to check
or do?


Also in a separate matter ...
With F11 the screen saver would gradually (fade in), but with F12 it
happens suddenly.  I would like to have it fade in gradually again
on F12.  I've looked at the screen saver preferences but didn't
see a way to control that.  How can I make it behave the way I
want?  TIA

--
Brian Wood
http://webEbenezer.net


-- 
fedora-list mailing list
[email protected]
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux