Re: F11 won't mount audio CDs.

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On 03/07/09 19:33, Bill Davidsen wrote:
> Erik P. Olsen wrote:
>> I have recently built two F11 systems, one x86_64 and one i586, and I am
>> unable play audio CD on both. When I insert an audio CD, nothing
>> happens. I
>> have no problem playing my audio CDs on my F10 system. Mounting data
>> CDs is
>> no problem.
>>
>> In /var/log/messages I see:
>>
>>> Jun 22 20:54:46 epotest kernel: sr 1:0:0:0: [sr0] Result:
>>> hostbyte=DID_OK driverbyte=DRIVER_SENSE,SUGGEST_OK
>>> Jun 22 20:54:46 epotest kernel: sr 1:0:0:0: [sr0] Sense Key : Illegal
>>> Request [current] Jun 22 20:54:46 epotest kernel: ILI
>>> Jun 22 20:54:46 epotest kernel: sr 1:0:0:0: [sr0] Add. Sense: Illegal
>>> mode for this track
>>> Jun 22 20:54:46 epotest kernel: end_request: I/O error, dev sr0,
>>> sector 0
>>> Jun 22 20:54:46 epotest kernel: Buffer I/O error on device sr0,
>>> logical block 0
>>
>> What can my problem be and how can I diagnose it further?
>>
> Dumb question, you did check the state of the option to play audio CDs
> when inserted, right? Under preferences?
> 
I don't receive revelations.

-- 
Erik.

-- 
fedora-list mailing list
[email protected]
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux