NVRM bug on Nvidia-173xx driver

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



Hello,
Sorry this is not strictly Fedora package, but I was hoping someone could 
help.
I have NVidia Ge Force FX 5500. I use the proprietary NVidia driver to get 3D 
acceleration. However, I get glitches, a lot of them, especially when playing 
movie is the most noticeable. Sometime the screen locks up too. Checking the 
kernel log, I see this:
Feb  4 07:45:10 defiant kernel: NVRM: Xid (0001:00): 13, 0002 beef3097 00003497 
00000900 30d410d0 00040000
Feb  4 07:46:06 defiant kernel: NVRM: Xid (0001:00): 9, Channel 00000003 
Instance 00007100 status 0000001d
Feb  4 07:46:58 defiant kernel: NVRM: Xid (0001:00): 13, 0000 01016100 0000008a 
00000300 02b20130 00000002
Feb  4 07:48:58 defiant kernel: NVRM: Xid (0001:00): 9, Channel 00000000 
Instance 00006274 status 0000001d
Feb  4 07:49:37 defiant kernel: NVRM: Xid (0001:00): 4, Channel 00000000

Has anyone seen this ? I tried the Kmod and AKmod way of installing the driver 
from rpmfusion and both give me the problem. Furthermore, when booting, I see 
a message something like "Segmentation fault on /etc/rc.d/init.d/function line 
439" when enabling something related to Nvidia.

There are lots of discussions about NVRM bug on Nvidia forum and on the 
Internet, but I can't see anything conclusive and I can't figure out yet what I 
need to do to fix this.

Thanks for any help.
RDB


-- 
fedora-list mailing list
[email protected]
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines

[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux