Re: NTFS 3G Unable to automount with the new kernel

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On 28/07/07, Antti J. Huhtala <[email protected]> wrote:
> Sat, 28 Jul 2007 16:28:41 +0530, Rogue wrote:
>
> > Hi all,
> >
> > I have been noticing that the ntfs mounts are no longer auto-mounting
> > with the new kernel. I have filed bug 249943 regarding the same. Would
> > appreciate if others observing the same problem could provide further
> > information in the bug.
> >
> > thanks,
> > Rogue
> >
> > https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=249943
>
> I looked at bugzilla and noted your bug report was about external USB
> drives and i386. I added my similar experience concerning hard disk NTFS
> partitions and x86_64. Automounting stopped on 25th July, the date
> selinux-policy and selinux-policy-targeted packages were updated here.
> Then I was still using 2.6.21-1.3228.fc7 kernel, but the same thing (no
> automount) is still true now that I'm using 2.6.22.1-33.fc7 kernel.
>

Pretty sure it's selinux related, as the following appears in
my dmesg corresponding to the failure to mount at startup
and double clicking the drives in the ntfs configuration
tool mounts them with no trouble.  Will add to the bug report
when I get a chance.

audit(1185632349.536:4): avc:  denied  { search } for  pid=1548
comm="mount.ntfs-3g" name="media" dev=dm-0 ino=163841
scontext=system_u:sys
tem_r:mount_ntfs_t:s0 tcontext=system_u:object_r:mnt_t:s0 tclass=dir
audit(1185632349.536:5): avc:  denied  { search } for  pid=1557
comm="mount.ntfs-3g" name="media" dev=dm-0 ino=163841
scontext=system_u:sys
tem_r:mount_ntfs_t:s0 tcontext=system_u:object_r:mnt_t:s0 tclass=dir

-- 
imalone


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux