Re: [Fedora] Re: FC6 not connecting

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Tue, 30 Jan 2007 21:12:42 +0000, Anne Wilson wrote:

> On Tuesday 30 January 2007 20:52, Beartooth wrote:
>>
>> lsmod from a root prompt gets me "bash: lsmod: command not found"
          ^^^^^^^^^^^^^^^^^
> That's typical of what you get when you try it as user.  Have you tried it as 
> root?

Actually, I keep two tabs on my terminal (with background color
contrasting to the default!) permanently signed on to root, one at / and
one at /home/btth for things I do in that directory. 

I didn't c&p from there only because the problem machine, not seeing even
the router, gives me no way I've yet found to use c&p to another machine
that does access the Net. (Its K3B doesn't recognize my CD drive as a
burner, and I haven't actually used a floppy for so long I don't remember
how.)

But I did mean the phrase "from a root prompt" to imply that that machine
shows me exactly what, as a matter of fact, I also get on the biggest
newest one, which I'm using now : 

[[email protected] btth]# lspci
bash: lspci: command not found
[[email protected] btth]# lsmod
bash: lsmod: command not found
[[email protected] btth]# 

-- 
Beartooth Staffwright, PhD, Neo-Redneck Linux Convert
Remember I know precious little of what I am talking about.


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux