X server doesn't start

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



Hi...

I use Fedora Core 4 and i have a problem with the X sever. Fedora
initiates well but when the X server start, the display gets all black...

I use linux rescue to change the X server configuration, and according to
the messages in its log file, it seems to be a problem with fonts. Then i
include some FontPaths:

FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/"
     FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo/"
     FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1/"
     FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/"
     FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/"
     FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/"

This doesn't works for the X server, only works for the command
config-system-display, when i try to use other configuration utilities,
they prompt errors related with GTK and the DISPLAY environment variable.
I don´t know what else to do... Any ideas?

PD: All the problem begins when i updated the glibc packages an the kernel
via yum...

--
  -------------------------------------------------------------------------

   Nestor Waldyd
   Ingeniero Investigador, Grupo de Investigaciones Ambientales(GIA)

     mailto:[email protected]
     http://earth.prohosting.com/gialea/

   Universidad Pontificia Bolivariana
   Cir. 1a 70-01, Laureles
   Tel. : (57) (4) 4159015 Ext. 9841
   Fax : (57) (4) 4159082
   Medellín, Antioquia
   Colombia


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]

  Powered by Linux