Re: MPlayer and Windows Media videos--sound, but no picture!

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



I tried everything mentioned at the link below. No luck. What next?

Temlakos

On Fri, 2004-10-22 at 22:54, John Yanosko wrote:
> On Fri, 2004-10-22 at 16:28, Kevin J. Cummings wrote:
> > Temlakos wrote:
> > > On Thu, 2004-10-21 at 22:53, Kevin J. Cummings wrote:
> > > 
> > >>I find that when I don't get any picture, I often do after toggling the 
> > >>Full Screen mode a few times....
> > >>
> > >>I tried the URL above, and had to toggle 5 times to actually see the 
> > >>trailer run in Full Screen Mode.
> > > 
> > > 
> > > But how can you toggle Full Screen mode in mplayer when it is operating
> > > through its Mozilla plug-in? Where is the hot button for that kind of
> > > toggle? If I were playing a download in mplayer itself, I could find it
> > > easily, but not the plug-in--unless I'm missing something.
> > 
> > I found it in the lower right-hand corner of the plugin.  And it remains 
> > there (lower right hand corner of the screen) while in full screen mode....
> > 
> 
> It's also in the context menu.
> 
> And, if you didn't already know, Windows codecs are not reliable under
> Mplayer unless you disable prelink and exec-shield for Mplayer.
> 
> See http://www.mplayerhq.hu/DOCS/HTML/en/faq.html#id2893643
> 


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]
  Powered by Linux