[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

 



On Thu, 2010-08-26 at 12:30 -0700, Michael Miles wrote:
> William Case wrote:
> > Hi;
> >
> > I have a Hauppauge WinTv-HVR 1800 tuner with an analog Cable TV (NTSC -
> > Canada).  In F12 I received a near perfect video picture from my cable
> > TV.  In F13, the picture is black and white with various degrees of
> > interference lines depending on the tv channel.
> >
> > I have played with (used) TVTime quite a bit in the last 3 or 4 years so
> > I am familiar with all the menu settings and the configuration file.  No
> > matter what I try, I can't get the proper reception back.
> >
> > I still have no analog sound for this tuner, but I see that as a
> > separate Alsa problem.
> >
> > Any suggestions as to what I might be overlooking or might have
> > mis-configured with the video?
> >    
> In the channel management section try and change the NTSC cable mode and 
> see if that helps
> 
> 
> Michael

I tried that; nothing improves.

-- 
Regards Bill
Fedora 13, Gnome 2.30.2
Evo.2.20.2, Emacs 23.2.1

-- 
users mailing list
[email protected]
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines


[Index of Archives]     [Current Fedora Users]     [Fedora Desktop]     [Fedora SELinux]     [Yosemite News]     [Yosemite Photos]     [KDE Users]     [Fedora Tools]     [Fedora Docs]
  Powered by Linux